
Minnesota Brokkolisalat
oppskrift på minnesota brokkolisalat, en enkel og velsmakende rett perfekt for sommeren. lær hvordan du lager den steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 egg
- 1 pund brokkoli, hakket
- 1/4 kopp finhakket rød løk
- 1 kopp grønne oliven, skivet
- 1 (4 unser) krukke med hakkede pimientos, drenert
- 3/4 kopp majones
- 1 teskje tørket sennepspulver
- 1/2 klype salt, eller etter smak
- 1/2 teskje sellerifrø
- 1 spiseskje hakket fersk dill
Fremgangsmåte
- 1Legg eggene i en kjele i ett lag og fyll med vann slik at det dekker eggene med én tomme. Dekk til kjelen og kok opp vannet på høy varme. Når vannet koker, tar du kjelen av varmen og lar eggene ligge i det varme vannet i 15 minutter. Hell ut det varme vannet, og avkjøl deretter eggene under kaldt rennende vann i vasken. Skrell og hakk eggene når de er kalde.
- 2I mellomtiden, kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett brokkolien og kok uten lokk til den er lys grønn og akkurat mør, ca. 2 minutter. Sil av i en sil, og dypp umiddelbart i isvann i flere minutter til den er kald for å stoppe kokeprosessen. Når brokkolien er kald, sil godt av og sett til side.
- 3Bland den røde løken, hardkokte egg, grønne oliven, pimientos, majones, sennepspulver, salt, sellerifrø og dill i en blandebolle. Rør inn den avdryppede, kokte brokkolien. Oppbevar i kjøleskapet over natten for best smak.