Alicias italienske nachos

Alicias italienske nachos

prøv denne enkle oppskriften på alicias italienske nachos, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 pitabrødskiver
  • 1/2 kopp marinara-saus
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 1 boks (3,25 unser) skivede svarte oliven
  • 1/4 kopp revet mozzarellaost
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 kopp ferske basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Bruk saks eller kjøkkensaks til å dele pitabrødene i to, deretter i trekanter. Riv fra hverandre brødhalvdelene for å lage så mange trekanter som mulig. Fordel trekantene på et stort bakepapirkledd stekebrett, og strø over parmesanost.
  3. 3Rist trekantene i 10 til 15 minutter i den forvarmede ovnen, til de er lett brune og sprø. Mens de ristes, bland marinara-sausen og hvitløk i en liten kjele. Kok opp på middels varme til det er varmt.
  4. 4Overfør pitachipsene til et serveringsfat, strø over oliven, og hell sausen over. Raskt dryss over revet mozzarellaost og hele basilikumblader. Server umiddelbart.