Alicias italienske nachos
prøv denne enkle oppskriften på alicias italienske nachos, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 pitabrødskiver
- 1/2 kopp marinara-saus
- 1/4 kopp revet Parmesanost
- 1 boks (3,25 unser) skivede svarte oliven
- 1/4 kopp revet mozzarellaost
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 kopp ferske basilikumblader
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Bruk saks eller kjøkkensaks til å dele pitabrødene i to, deretter i trekanter. Riv fra hverandre brødhalvdelene for å lage så mange trekanter som mulig. Fordel trekantene på et stort bakepapirkledd stekebrett, og strø over parmesanost.
- 3Rist trekantene i 10 til 15 minutter i den forvarmede ovnen, til de er lett brune og sprø. Mens de ristes, bland marinara-sausen og hvitløk i en liten kjele. Kok opp på middels varme til det er varmt.
- 4Overfør pitachipsene til et serveringsfat, strø over oliven, og hell sausen over. Raskt dryss over revet mozzarellaost og hele basilikumblader. Server umiddelbart.