Krydret grillet sverdfisk

Krydret grillet sverdfisk

oppskrift på krydret grillet sværdfisk perfekt for sommermåltidet. enkel å lage, full av smak og sunnhet. prøv denne deilige retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1/4 kopp sitronsaft
  • 2 teskjeer Dijon-sennep
  • 2 teskjeer finhakket løk
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1 teskje Cajun-krydder
  • 1 teskje hakket frisk koriander
  • 1 klype cayennepepper, eller etter smak
  • 4 (225 gram) sverdfisksteiker

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen olivenolje, sitronsaft, Dijon-sennep, løk, svart pepper, Cajun-krydder, koriander og cayennepepper i en lav, glassform. Legg i sverdfisksteakene og vend dem slik at de blir dekket av marinaden. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter, vend dem av og til.
  2. 2Forvarm en utendørs grill til høy varme, og pensle risten lett med olje.
  3. 3Grill sverdfisksteakene i 5 til 6 minutter på hver side, til fisken lett flaker seg med en gaffel.