Krydret grillet sverdfisk
oppskrift på krydret grillet sværdfisk perfekt for sommermåltidet. enkel å lage, full av smak og sunnhet. prøv denne deilige retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1/4 kopp sitronsaft
- 2 teskjeer Dijon-sennep
- 2 teskjeer finhakket løk
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1 teskje Cajun-krydder
- 1 teskje hakket frisk koriander
- 1 klype cayennepepper, eller etter smak
- 4 (225 gram) sverdfisksteiker
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen olivenolje, sitronsaft, Dijon-sennep, løk, svart pepper, Cajun-krydder, koriander og cayennepepper i en lav, glassform. Legg i sverdfisksteakene og vend dem slik at de blir dekket av marinaden. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter, vend dem av og til.
- 2Forvarm en utendørs grill til høy varme, og pensle risten lett med olje.
- 3Grill sverdfisksteakene i 5 til 6 minutter på hver side, til fisken lett flaker seg med en gaffel.