
Enkle, deilige dadler
oppskrift på deilige dadler som er enkle å lage og perfekte som snacks eller dessert. smakfulle og sunne godbiter for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 20 utsteinte dadler
- 2. 1/4 kopp geitost
- 3. 20 pekannøtterhalvmer
- 4. 10 skiver bacon, delt i to
- 5. 1/2 kopp balsamicoeddik
- 6. 1 spiseskje hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Kutt dadlene på langs, og fyll hver med omtrent ½ teskje geitost. Topp hver dadel med en pekannøtt, og bruk geitosten til å holde pekannøttene på plass. Pakk hver dadel inn i en halv skive bacon.
- 33. Legg de innpakkede dadlene på et bakepapirkledd stekebrett. Stek i 15 til 20 minutter i den forvarmede ovnen, til baconet er sprøtt og jevnt brunt.
- 44. I en kjele over middels varme, bland balsamicoeddik og sukker til det tykner. Hell over dadlene før servering.