Enkle, deilige dadler

Enkle, deilige dadler

oppskrift på deilige dadler som er enkle å lage og perfekte som snacks eller dessert. smakfulle og sunne godbiter for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 20 utsteinte dadler
  • 2. 1/4 kopp geitost
  • 3. 20 pekannøtterhalvmer
  • 4. 10 skiver bacon, delt i to
  • 5. 1/2 kopp balsamicoeddik
  • 6. 1 spiseskje hvitt sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Kutt dadlene på langs, og fyll hver med omtrent ½ teskje geitost. Topp hver dadel med en pekannøtt, og bruk geitosten til å holde pekannøttene på plass. Pakk hver dadel inn i en halv skive bacon.
  3. 33. Legg de innpakkede dadlene på et bakepapirkledd stekebrett. Stek i 15 til 20 minutter i den forvarmede ovnen, til baconet er sprøtt og jevnt brunt.
  4. 44. I en kjele over middels varme, bland balsamicoeddik og sukker til det tykner. Hell over dadlene før servering.