Hello Fresh Mobile Banner
Tabbouleh

Tabbouleh

lær hvordan du lager en enkel og frisk tabbouleh med ferske urter, sitron og bulgur. perfekt som forrett eller tilbehør til middagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper bulgur
  • 2. 3 kopper kokende vann
  • 3. 900 gram tomater, hakket
  • 4. 1 kopp hakket fersk persille
  • 5. 3 grønne løk, finhakket
  • 6. 1/4 kopp hakkede ferske mynteblader
  • 7. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 8. 1/4 kopp fersk sitronsaft
  • 9. salt etter smak
  • 10. nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg bulgur i en ildfast form, og dekk den med 3 kopper kokende vann. Dekk til. La stå i 30 minutter, eller til vannet er absorbert.
  2. 22. Rør bulguren opp med en gaffel. Tilsett tomater, persille, grønn løk, mynte, olivenolje, sitronsaft, salt og pepper; rør godt sammen. Dekk til, og sett i kjøleskapet i 1 til 2 timer. Server enten avkjølt eller romtemperert.