Kylling Cordon Bleu

Kylling Cordon Bleu

Lær hvordan du lager chicken cordon bleu, en deilig rett med skinke og ost inni en sprø panering. Perfekt til middag eller fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 benfrie, skinnløse kyllingbrysthalvpar
  • 2. 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 3. 1/2 teskje timian
  • 4. 2 skiver Sargento® Deli Style Skivet redusert fett Sveitserost, delt i to
  • 5. 4 skiver skinke
  • 6. 1/4 kopp krydrede brødsmuler
  • 7. 1 spiseskje Sargento® Artisan Blends® revet Parmesanost
  • 8. 4 teskjeer smeltet lett margarin

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg hver kyllingbryst mellom to ark med bakepapir. Bank dem til en tykkelse på 1/4 tomme. Smør sennep langs midten av hvert kyllingbryst; dryss med timian. Topp hvert kyllingbryst med en halv skive sveitserost og en skive skinke. Rull opp kyllingbrystet, og pass på å tette igjen med skinke og ost. Fest med spyd eller tannpirkere.
  2. 22. Bland brødsmuler og parmesanost i en liten bolle. Pensle kyllingen med smeltet margarin og rull den i brødsmuleblandingen. Plasser i en 20x20 cm ildfast form. Stek i en forvarmet ovn på 200 grader Celsius i 10 minutter. Senk temperaturen til 175 grader Celsius og stek i ytterligere 20 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Fjern tannpirkerne før servering.