Kylling Cordon Bleu
Lær hvordan du lager chicken cordon bleu, en deilig rett med skinke og ost inni en sprø panering. Perfekt til middag eller fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 benfrie, skinnløse kyllingbrysthalvpar
- 2. 1 spiseskje Dijon-sennep
- 3. 1/2 teskje timian
- 4. 2 skiver Sargento® Deli Style Skivet redusert fett Sveitserost, delt i to
- 5. 4 skiver skinke
- 6. 1/4 kopp krydrede brødsmuler
- 7. 1 spiseskje Sargento® Artisan Blends® revet Parmesanost
- 8. 4 teskjeer smeltet lett margarin
Fremgangsmåte
- 11. Legg hver kyllingbryst mellom to ark med bakepapir. Bank dem til en tykkelse på 1/4 tomme. Smør sennep langs midten av hvert kyllingbryst; dryss med timian. Topp hvert kyllingbryst med en halv skive sveitserost og en skive skinke. Rull opp kyllingbrystet, og pass på å tette igjen med skinke og ost. Fest med spyd eller tannpirkere.
- 22. Bland brødsmuler og parmesanost i en liten bolle. Pensle kyllingen med smeltet margarin og rull den i brødsmuleblandingen. Plasser i en 20x20 cm ildfast form. Stek i en forvarmet ovn på 200 grader Celsius i 10 minutter. Senk temperaturen til 175 grader Celsius og stek i ytterligere 20 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Fjern tannpirkerne før servering.