Kylling- og gresskarlasagne
Lær hvordan du lager en deilig kylling og gresskar lasagne. En smakfull og enkel oppskrift for hele familien, perfekt for høsten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (14,5 unser) boks kremet gresskarsuppe
- 2. 1 kopp melk
- 3. 1 teskje vegetabilsk olje
- 4. 450 gram benfri kylling, hakket
- 5. 1 (16 unser) glass spaghetti saus
- 6. 9 lasagneplater
- 7. 1 ½ kopper revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 11. Bland melk og gresskarsuppe i en stor bolle. Sett til side.
- 22. Varm opp olje i en stor kjele over middels varme. Tilsett kylling, og stek til den er gjennomstekt. Rør inn Bolognese-sausen; la det småkoke i 15 minutter, av og til omrøring.
- 33. Fordel en tredjedel av kjøttsausen i en 2-liters ildfast form, dekk med tre ukokte nudler, og topp med en tredjedel av suppen. Gjenta to ganger. Strø ost over lasagnen.
- 44. Stek i en forvarmet ovn på 200 °C (400 °F) i 35 minutter, eller til den er varm og boblende. Ta ut av ovnen, og la den stå i 15 minutter før servering.





