Pita Chips
Lær hvordan du lager deilige pita chips hjemme. En enkel oppskrift på sprø snacks som passer perfekt til helgekosen eller festbordet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 12 pitabrødposer
- 2. 1/2 kopp olivenolje
- 3. 1/2 teskje malt svart pepper
- 4. 1 teskje hvitløksalt
- 5. 1/2 teskje tørket basilikum
- 6. 1 teskje tørket kjørvel
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 22. Skjær hvert pitabrød i 8 trekanter. Legg trekantene på et bakepapirkledd stekebrett.
- 33. I en liten bolle, bland sammen olje, pepper, salt, basilikum og kjørvel. Pensle hver trekant med olje og krydderblanding.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen i ca. 7 minutter, eller til de er lett brune og sprø. Pass på, de brenner seg lett!
