Banan- og havrekjeks
oppskrift på deilige banan havregryn kjeks, perfekt som sunn snacks eller frokost. enkel å lage med få ingredienser. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper siktet hvetemel
- 2. 1/2 teskje natron
- 3. 1 teskje salt
- 4. 1/4 teskje malt muskatnøtt
- 5. 3/4 teskje malt kanel
- 6. 3/4 kopp smørfett
- 7. 1 kopp hvitt sukker
- 8. 1 egg
- 9. 1 kopp most bananer
- 10. 1 3/4 kopper hurtigkokte havregryn
- 11. 1/2 kopp hakkede nøtter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 22. Sikt sammen mel, natron, salt, muskatnøtt og kanel.
- 33. Rør smøret og sukkeret sammen; pisk til det er lyst og luftig. Tilsett egg, banan, havregryn og nøtter. Bland godt.
- 44. Tilsett de tørre ingrediensene, bland godt og sett små klatter med teskje på en smurt bakeplate.
- 55. Stek ved 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 15 minutter, eller til kantene blir lett brune. Avkjøl på en rist. Oppbevar i lukket beholder.