London Broil I
oppskrift på london broil I, en saftig og smakfull biffrett som er perfekt for helgen. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 fedd hvitløk, finhakket
- 2. 1/2 kopp soyasaus
- 3. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 4. 2 spiseskjeer ketchup
- 5. 1 teskje tørket oregano
- 6. 1 teskje malt svart pepper
- 7. 1 (900 gram) flankstek eller rundstek
Fremgangsmåte
- 11. Bland hvitløk, soyasaus, olje, ketchup, oregano og svart pepper i en liten bolle. Stikk kjøttet med en gaffel på begge sider. Legg kjøttet og marinaden i en stor, forseglet plastpose. Sett den i kjøleskapet i 8 timer, eller over natten.
- 22. Forvarm grillen til middels høy varme.
- 33. Pensle grillristen lett med olje. Legg kjøttet på grillen, og kast marinaden. Stek i 5 til 8 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen. Ikke overkutt, da er det best at det er litt rått i midten.