Hello Fresh Mobile Banner
Ertesuppe med skinke I

Ertesuppe med skinke I

en enkel og smakfull oppskrift på split pea and ham soup, perfekt for kalde dager. lær hvordan du lager denne næringsrike suppen steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hakket løk
  • 2. 1 teskje vegetabilsk olje
  • 3. 1 pund tørkede splittede erter
  • 4. 1 pund skinkeben
  • 5. 1 klype salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels kjele, stek løk i olje. Tilsett erter, skinkeben og nok vann til å dekke ingrediensene; krydre med salt og pepper.
  2. 22. Dekk til, og kok til det ikke er noen erter igjen, bare en grønn væske, ca. 2 timer. Mens det koker, sjekk om vannet har fordampet. Du kan måtte tilsette mer vann etter hvert som suppen koker videre.
  3. 33. Når suppen har blitt en grønn væske, fjern den fra varmen, og la den stå for å tykne. Når den har tyknet, kan det være nødvendig å varme den opp igjen før servering.