Ertesuppe med skinke I
en enkel og smakfull oppskrift på split pea and ham soup, perfekt for kalde dager. lær hvordan du lager denne næringsrike suppen steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp hakket løk
- 2. 1 teskje vegetabilsk olje
- 3. 1 pund tørkede splittede erter
- 4. 1 pund skinkeben
- 5. 1 klype salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 11. I en middels kjele, stek løk i olje. Tilsett erter, skinkeben og nok vann til å dekke ingrediensene; krydre med salt og pepper.
- 22. Dekk til, og kok til det ikke er noen erter igjen, bare en grønn væske, ca. 2 timer. Mens det koker, sjekk om vannet har fordampet. Du kan måtte tilsette mer vann etter hvert som suppen koker videre.
- 33. Når suppen har blitt en grønn væske, fjern den fra varmen, og la den stå for å tykne. Når den har tyknet, kan det være nødvendig å varme den opp igjen før servering.