Kyllingfajitas fra Mazola®
Lær hvordan du lager smakfulle kylling fajitas med mazola®. En enkel og rask oppskrift perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 ss Mazola® maisolje
- 2. 450 g kyllingbrystfilet, skåret i strimler
- 3. 1 middels stor løk, skåret i julienne-strimler
- 4. 2 grønne eller røde paprika, skåret i julienne-strimler
- 5. 1 ts Spice Islands® Oregano
- 6. 1 ts Spice Islands® Hvitløkssalt
- 7. 3/4 ts Spice Islands® malt spisskummen
- 8. 8 (15–20 cm) tortillalefser, varmet
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett kylling, løk og pepper; stek under omrøring til kyllingen ikke lenger er rosa og grønnsakene er sprø og møre, ca. 3 til 5 minutter. Rør inn oregano, hvitløk, salt, spisskummen, salt og pepper. Fyll varme tortillas med kyllingblandingen. Hvis ønskelig, pynt med rømme, avokado, koriander og limebåter.