Kylling og villris i slow cooker middag

Kylling og villris i slow cooker middag

En enkel og smakfull oppskrift på kylling og villris laget i slow cooker. Perfekt for en mettende middag med lite innsats.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Koking spray
  • 2. 3 bokser (10,75 unser) kondensert kremet kyllingsuppe
  • 3. 2 1/4 kopper vann
  • 4. 1 kopp melk
  • 5. 4 kopper langkornet og villrisblanding
  • 6. 1 pakke baby gulrøtter (16 unser)
  • 7. 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar

Fremgangsmåte

  1. 11. Spray innsiden av en slow cooker med kokespray.
  2. 22. Rør sammen kyllingsuppe, vann, melk, langkornet ris- og villrisblanding (inkludert krydderposer, hvis noen) og baby gulrøtter i slow cookeren.
  3. 33. Legg kyllingbrystene oppå blandingen.
  4. 44. Dekk til og kok på høy varme til kyllingen er gjennomkokt og risen er mør, omtrent 5 timer; eller kok på lav varme i 7 til 8 timer.