Kylling og villris i slow cooker middag
En enkel og smakfull oppskrift på kylling og villris laget i slow cooker. Perfekt for en mettende middag med lite innsats.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Koking spray
- 2. 3 bokser (10,75 unser) kondensert kremet kyllingsuppe
- 3. 2 1/4 kopper vann
- 4. 1 kopp melk
- 5. 4 kopper langkornet og villrisblanding
- 6. 1 pakke baby gulrøtter (16 unser)
- 7. 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
Fremgangsmåte
- 11. Spray innsiden av en slow cooker med kokespray.
- 22. Rør sammen kyllingsuppe, vann, melk, langkornet ris- og villrisblanding (inkludert krydderposer, hvis noen) og baby gulrøtter i slow cookeren.
- 33. Legg kyllingbrystene oppå blandingen.
- 44. Dekk til og kok på høy varme til kyllingen er gjennomkokt og risen er mør, omtrent 5 timer; eller kok på lav varme i 7 til 8 timer.