Stekepannekylling fajitas
lær hvordan du lager deilige sheet pan chicken fajitas med denne enkle oppskriften. perfekt for en rask hverdagsmiddag med mye smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 2. 2 teskjeer chilipulver
- 3. 1 teskje tørket oregano
- 4. 1/2 teskje hvitløkspulver
- 5. 1/2 teskje løkpulver
- 6. 1/2 teskje malt spisskummen
- 7. 1/2 teskje salt
- 8. 1/4 teskje malt svart pepper
- 9. et dryss malt cayennepepper
- 10. 680 gram kyllingfilet, delt i fire
- 11. 4 kopper skivede paprika, i hvilken som helst farge
- 12. 1 løk, skivet
- 13. 1/4 kopp hakket frisk koriander
- 14. 1/2 lime, saftet
Fremgangsmåte
- 11. Bland vegetabilsk olje, chilipulver, oregano, hvitløk, løk, spisskummen, salt, pepper og cayennepepper i en stor, lufttett plastpose. Tilsett kyllingtenders, paprika og løk; rist for å blande.
- 22. Mariner kyllingblandingen i kjøleskapet i 30 minutter til 2 timer.
- 33. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Legg et stekebrett med høye kanter dekket med aluminiumsfolie.
- 44. Fordel kyllingblandingen på det forberedte stekebrettet.
- 55. Stek i den forvarmede ovnen, og rør om halvveis, til kyllingen ikke lenger er rosa og paprikaen er myk, ca. 15 til 20 minutter.
- 66. Strø over koriander og hell over limesaft; vend forsiktig for å fordele.