Hello Fresh Mobile Banner
Stekepannekylling fajitas

Stekepannekylling fajitas

lær hvordan du lager deilige sheet pan chicken fajitas med denne enkle oppskriften. perfekt for en rask hverdagsmiddag med mye smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 2. 2 teskjeer chilipulver
  • 3. 1 teskje tørket oregano
  • 4. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 5. 1/2 teskje løkpulver
  • 6. 1/2 teskje malt spisskummen
  • 7. 1/2 teskje salt
  • 8. 1/4 teskje malt svart pepper
  • 9. et dryss malt cayennepepper
  • 10. 680 gram kyllingfilet, delt i fire
  • 11. 4 kopper skivede paprika, i hvilken som helst farge
  • 12. 1 løk, skivet
  • 13. 1/4 kopp hakket frisk koriander
  • 14. 1/2 lime, saftet

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland vegetabilsk olje, chilipulver, oregano, hvitløk, løk, spisskummen, salt, pepper og cayennepepper i en stor, lufttett plastpose. Tilsett kyllingtenders, paprika og løk; rist for å blande.
  2. 22. Mariner kyllingblandingen i kjøleskapet i 30 minutter til 2 timer.
  3. 33. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Legg et stekebrett med høye kanter dekket med aluminiumsfolie.
  4. 44. Fordel kyllingblandingen på det forberedte stekebrettet.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen, og rør om halvveis, til kyllingen ikke lenger er rosa og paprikaen er myk, ca. 15 til 20 minutter.
  6. 66. Strø over koriander og hell over limesaft; vend forsiktig for å fordele.