Bhindi Masala (Krydret okrakurry)

Bhindi Masala (Krydret okrakurry)

Lær hvordan du lager en smakfull og krydret bhindi masala, en populær indisk okra curry. Enkel oppskrift for en smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 kopper okra, skåret i 2,5 cm store biter
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 1 teskje spisskummenfrø
  • 4. 1 løk, hakket
  • 5. 2 tomater, hakket
  • 6. 1 teskje karri pulver
  • 7. 1 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg okraen i en stor, mikrobølgesikker form; kok den i mikrobølgeovnen på høy varme i 6 minutter.
  2. 22. Varm opp olivenoljen og spisskummenfrøene sammen i en stor stekepanne på middels varme til spisskummenfrøene sveller og blir gyldne.
  3. 3Stek løken i den varme oljen i 3 minutter.
  4. 4Tilsett tomatene i blandingen og kok i ytterligere 3 minutter.
  5. 5Rør inn okraen i blandingen; krydre med karrypulver og salt.
  6. 6Kok og rør i blandingen til den er gjennomvarm, ca. 3 minutter til.
  7. 7Server varm.