
Bhindi Masala (Krydret okrakurry)
Lær hvordan du lager en smakfull og krydret bhindi masala, en populær indisk okra curry. Enkel oppskrift for en smakfull hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 kopper okra, skåret i 2,5 cm store biter
- 2. 1 spiseskje olivenolje
- 3. 1 teskje spisskummenfrø
- 4. 1 løk, hakket
- 5. 2 tomater, hakket
- 6. 1 teskje karri pulver
- 7. 1 teskje salt
Fremgangsmåte
- 11. Legg okraen i en stor, mikrobølgesikker form; kok den i mikrobølgeovnen på høy varme i 6 minutter.
- 22. Varm opp olivenoljen og spisskummenfrøene sammen i en stor stekepanne på middels varme til spisskummenfrøene sveller og blir gyldne.
- 3Stek løken i den varme oljen i 3 minutter.
- 4Tilsett tomatene i blandingen og kok i ytterligere 3 minutter.
- 5Rør inn okraen i blandingen; krydre med karrypulver og salt.
- 6Kok og rør i blandingen til den er gjennomvarm, ca. 3 minutter til.
- 7Server varm.