
Alfredo kylling
oppskriften på alfredo chicken er perfekt for en smakfull og enkel hovedrett. lær hvordan du lager denne deilige retten hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 6 unser spiralpasta
- 2. 2 pund kyllingkjøtt, skåret i strimler
- 3. 1 (.7 unser) pakke italiensk dressingblanding
- 4. 1 spiseskje hvitløkskrydder
- 5. 1 (16 unser) krukke ferdig Alfredo-saus
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann; kok pastaen til den er mør, men fortsatt fast i konsistensen, ca. 8 minutter; sil av vannet.
- 22. Strø kyllingen med italiensk dressingblanding og hvitløkspulver.
- 33. Stek kyllingen i en non-stick panne på middels varme, og stek i porsjoner om nødvendig, til saften er klar og kyllingkjøttet ikke lenger er rosa i midten, ca. 10 minutter per porsjon. Snu kyllingbitene etter omtrent 5 minutter.
- 44. Overfør kyllingen til en serveringsskål og vend inn den kokte pastaen. Hell Alfredo-saus over kyllingen og pastaen, bland godt, og server.