Bettys svinerullade

Bettys svinerullade

Lær hvordan du lager Betty's svineribbe, en klassisk og smakfull rett som passer perfekt til jul eller søndagsmiddag. Enkel steg-for-steg guide.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 pund benfri svinefilet
  • 2. 2 fedd hvitløk
  • 3. salt og pepper etter smak
  • 4. 1/4 teskje Cajun-krydder
  • 5. 1 flaske ketchup (28 unse)
  • 6. 16 unse ferdiglaget sennep

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. Fyll steken med hvitløk, salt, pepper og Cajun-krydder. I en stor kjele med kokende vann, kok steken til kjøttet er lett rosa. Ta den opp av vannet.
  3. 33. Legg steken i en ildfast form på 23x33 cm (9x13 tommer) dekket med aluminiumsfolie. Smør den med ketchup og sennep. Dekk deretter med mer folie og stek i den forvarmede ovnen i 1 ½ til 2 timer, eller til den indre temperaturen har nådd 63 grader C (145 grader F).