
Bettys svinerullade
Lær hvordan du lager Betty's svineribbe, en klassisk og smakfull rett som passer perfekt til jul eller søndagsmiddag. Enkel steg-for-steg guide.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 pund benfri svinefilet
- 2. 2 fedd hvitløk
- 3. salt og pepper etter smak
- 4. 1/4 teskje Cajun-krydder
- 5. 1 flaske ketchup (28 unse)
- 6. 16 unse ferdiglaget sennep
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. Fyll steken med hvitløk, salt, pepper og Cajun-krydder. I en stor kjele med kokende vann, kok steken til kjøttet er lett rosa. Ta den opp av vannet.
- 33. Legg steken i en ildfast form på 23x33 cm (9x13 tommer) dekket med aluminiumsfolie. Smør den med ketchup og sennep. Dekk deretter med mer folie og stek i den forvarmede ovnen i 1 ½ til 2 timer, eller til den indre temperaturen har nådd 63 grader C (145 grader F).