Enkel grønn chiligryte

Enkel grønn chiligryte

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull grønn chiligryte. Perfekt for en varmende middag på kalde dager. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 løk, hakket
  • 3. 1 boks hominy (15,5 unser) (ikke hell av væsken)
  • 4. 1 ½ kopper frossen mais
  • 5. 3 store poteter, skrellet og i terninger
  • 6. 1 boks hakkede grønne chili (7 unser)
  • 7. 1 boks ferdiglaget grønn salsa (7 unser)
  • 8. 1 boks hakkede tomater med væske (14,5 unser)
  • 9. 3 kopper vann, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg storfekjøtt og løk i en stor stekepanne over middels varme, og stek og rør til storfekjøttet og løken er brune, ca. 10 til 15 minutter. Bryt opp kjøttet under stekingen. Sil av overflødig fett.
  2. 22. Ha det brune storfekjøttet i en stor gryte, og rør inn hominy, mais, poteter, grønne chili, salsa, hakkede tomater og vann. Kok opp over middels varme, og skru ned varmen til lav, slik at det småkoker. Kok til potetene er møre, ca. 30 minutter, og rør av og til.