
Kapteinens Crunch fransk toast
oppskrift på captain's crunch french toast - en søt og crispy frokostrett med en unik smak. perfekt for helgen eller en spesiell anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1. 3 store egg
- 2. 2 ½ spiseskjeer hvitt sukker
- 3. 1 kopp kremfløte
- 4. ½ kopp 2 % lavfett melk
- 5. ½ teskje vaniljeekstrakt
- 6. ¼ teskje malt kanel
- 7. ¼ teskje malt muskatnøtt
- 8. ½ (14 ounces) pakke brunt sukker og smørsmakende sprø korn- og havregrynsfrukostblanding (som Cap’n Crunch®), knust
- 9. 6 tykke skiver eggbrød (Challah)
- 10. 2 spiseskjeer smør
Fremgangsmåte
- 11. Pisk egg og sukker i en bolle til det er jevnt. Hell i fløte, melk, vaniljeekstrakt, kanel og muskat; visp til det er glatt. Hell det knuste kornet i en lav skål; sett til side. Dypp eggerøren i eggeblandingen to skiver om gangen til eggene har trukket inn i midten av skivene, omtrent 30 sekunder på hver side. Trykk de gjennomvåte skivene ned i det knuste kornet til de er dekket på begge sider. Sett de ferdige skivene til side på et stykke vokspapir. 2. Smelt smøret i en non-stick stekepanne over middels høy varme. Stek den franske toasten i den varme pannen til den er gyllen på begge sider, omtrent 3 minutter per side.