Hello Fresh Mobile Banner
Enkel gulasj

Enkel gulasj

oppskrift på enkel goulash perfekt for en rask og smakfull middag. lær hvordan du lager denne klassiske ungarske retten med enkle ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (16 unser) makaroni med rørformet pasta
  • 2. 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 3. 1 boks (10,75 unser) tomatsuppe
  • 4. 1 boks (8 unser) tomatsaus
  • 5. 1/2 kopp revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok makaroni av typen elbow i det kokende vannet, rør av og til, til den er gjennomkokt men fortsatt har litt motstand, ca. 8 minutter; sil av vannet og ha makaroni tilbake i kjelen.
  3. 33. Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Stek og rør inn kjøttet i den varme pannen til det er brunt og smuldrer, ca. 5 til 7 minutter.
  4. 44. Rør inn tomatsuppe og tomatsaus i kjøttet; hell blandingen over i kjelen med makaroni og rør godt. Overfør makaroni- og kjøttblandingen til en ildfast form på 1,5 liter; strø over revet Cheddarost.
  5. 55. Stek i den forvarmede ovnen til osten er smeltet, ca. 10 til 15 minutter.