
Enkel gulasj
oppskrift på enkel goulash perfekt for en rask og smakfull middag. lær hvordan du lager denne klassiske ungarske retten med enkle ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke (16 unser) makaroni med rørformet pasta
- 2. 1 pund kjøttdeig av storfe
- 3. 1 boks (10,75 unser) tomatsuppe
- 4. 1 boks (8 unser) tomatsaus
- 5. 1/2 kopp revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok makaroni av typen elbow i det kokende vannet, rør av og til, til den er gjennomkokt men fortsatt har litt motstand, ca. 8 minutter; sil av vannet og ha makaroni tilbake i kjelen.
- 33. Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Stek og rør inn kjøttet i den varme pannen til det er brunt og smuldrer, ca. 5 til 7 minutter.
- 44. Rør inn tomatsuppe og tomatsaus i kjøttet; hell blandingen over i kjelen med makaroni og rør godt. Overfør makaroni- og kjøttblandingen til en ildfast form på 1,5 liter; strø over revet Cheddarost.
- 55. Stek i den forvarmede ovnen til osten er smeltet, ca. 10 til 15 minutter.