
Svinefilet fylt med ost
Lær hvordan du lager en saftig ostefylt svinefilet. En enkel oppskrift perfekt for en smakfull middag. Rask å lage og perfekt for helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 grønne løk, hakket
- 2. 2 skiver kokt bacon, smuldret
- 3. 3 spiseskjeer revet Cheddarost
- 4. 2 spiseskjeer kremost, myknet
- 5. 2 spiseskjeer frossen hakket spinat
- 6. 2 spiseskjeer finhakket hvit sopp
- 7. 1/4 teskje hakket hvitløk
- 8. 1 klype tørket persille
- 9. salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 10. 1 svinenakke, utbenet og banket flat
- 11. 1 kopp tørre brødsmuler
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en bakeplate.
- 22. Bland grønn løk, bacon, cheddarost, kremost, spinat, sopp, hvitløk, persille, salt og pepper i en bolle. Fordel blandingen på den ene siden av en banket mørbrad. Rull mørbraden rundt fyllet i en jelly-roll-aktig form. Vend den rullede mørbraden i brødsmuler og legg den på den forberedte bakeplaten.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til svinekjøttet ikke lenger er rosa i midten, omtrent 1 1/2 time. En hurtigtermometer som settes inn i midten, bør vise minst 63 grader C (145 grader F).