
Bakt sverdfisk med mango og ingefær
oppskrift på bakt mango- og ingefærsverdfilet, en smakfull og sunn hovedrett med eksotiske smaker. enkel å lage og perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pund sverdfisksteiker
- 2. 2 spiseskjeer sitronsaft
- 3. 1/2 kopp tørr sherry
- 4. 1 spiseskje finhakket fersk ingefærrot
- 5. 1 kopp mangochutney
Fremgangsmåte
- 11. Legg sverdfisksteikene i en stor, grunn bolle. I en liten bolle blander du sitronsaft, tørr sherry, ingefær og mangochutney. Hell blandingen over sverdfisksteikene og vend dem slik at de blir dekket. Dekk til og la dem marinere i kjøleskapet i 1 time.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 33. Legg sverdfisksteikene i en middels stor ildfast form. Dekk med marinaden. Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 30 minutter, og pensle av og til med marinaden, til fisken lett kan deles i flak med en gaffel.