Hello Fresh Mobile Banner
Bakt sverdfisk med mango og ingefær

Bakt sverdfisk med mango og ingefær

oppskrift på bakt mango- og ingefærsverdfilet, en smakfull og sunn hovedrett med eksotiske smaker. enkel å lage og perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund sverdfisksteiker
  • 2. 2 spiseskjeer sitronsaft
  • 3. 1/2 kopp tørr sherry
  • 4. 1 spiseskje finhakket fersk ingefærrot
  • 5. 1 kopp mangochutney

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg sverdfisksteikene i en stor, grunn bolle. I en liten bolle blander du sitronsaft, tørr sherry, ingefær og mangochutney. Hell blandingen over sverdfisksteikene og vend dem slik at de blir dekket. Dekk til og la dem marinere i kjøleskapet i 1 time.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  3. 33. Legg sverdfisksteikene i en middels stor ildfast form. Dekk med marinaden. Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 30 minutter, og pensle av og til med marinaden, til fisken lett kan deles i flak med en gaffel.