Hello Fresh Mobile Banner
Pakistanske grønnsaker

Pakistanske grønnsaker

Lær å lage autentiske pakistanske grønnsaksretter med denne enkle og smakfulle oppskriften. Perfekt for alle som vil utforske pakistansk mat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 teskje olivenolje
  • 2. 1 1/2 løk, hakket
  • 3. 3 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 4. 2 hele svarte pepperkorn
  • 5. 1 teskje malt ingefær
  • 6. 1 1/2 teskje garam masala
  • 7. 1 1/2 teskje malt gurkemeie
  • 8. 1 teskje paprika
  • 9. 1/2 teskje knuste rød pepperflak
  • 10. 1 teskje salt
  • 11. 1 kopp vann, delt
  • 12. 1/2 middels hodekål, hakket
  • 13. 2 poteter, skrellet og hakket
  • 14. 2 tomater, skivet
  • 15. 1 1/2 kopper frosne erter

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenolje i en middels stor kjele over middels varme, og rør inn løk, hvitløk og pepperkorn. Surr til løken er myk. Bland inn ingefær, garam masala, gurkemeie, paprika, rød pepperflak og salt. Rør konstant, og kok til løken er godt dekket av krydderne.
  2. 22. Rør inn 1/4 kopp vann i kjelen. Bland inn kål, poteter, tomater og resten av vannet. Øk varmen til medium-høy. Fortsett å koke, og rør ofte, til alle grønnsakene er møre, ca. 20 minutter. Rør inn erter de siste 5 minuttene av kokingen.