
vietnamesiske kjøttboller
Lær hvordan du lager smakfulle vietnamesiske kjøttboller med autentisk krydder. Enkel oppskrift for en spennende hovedrett som passer hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 pund kjøttdeig av kylling
- 2. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 3. 1 eggehvite
- 4. 1 spiseskje risvin
- 5. 2 spiseskjeer soyasaus
- 6. 1/2 teskje Worcestershire-saus
- 7. 2 teskjeer fiskesaus
- 8. 1/2 teskje hvitt sukker
- 9. salt og hvit pepper etter smak
- 10. 2 spiseskjeer maisstivelse
- 11. 1 spiseskje sesamolje
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnens grille.
- 22. I en stor bolle blander du sammen kyllingkjøttet, hvitløk, eggehvite, risvin, soyasaus, Worcestershire-saus, fiskesaus, sukker, salt, pepper, maisstivelse og sesamolje.
- 33. Form blandingen til små baller, og tre dem på spyd, 3 eller 4 av gangen. Plasser dem på et stekebrett eller en grillrist.
- 44. Grill i 15 til 20 minutter, og snu dem av og til, til de er gjennomstekte.





