vietnamesiske kjøttboller

vietnamesiske kjøttboller

Lær hvordan du lager smakfulle vietnamesiske kjøttboller med autentisk krydder. Enkel oppskrift for en spennende hovedrett som passer hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund kjøttdeig av kylling
  • 2. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 3. 1 eggehvite
  • 4. 1 spiseskje risvin
  • 5. 2 spiseskjeer soyasaus
  • 6. 1/2 teskje Worcestershire-saus
  • 7. 2 teskjeer fiskesaus
  • 8. 1/2 teskje hvitt sukker
  • 9. salt og hvit pepper etter smak
  • 10. 2 spiseskjeer maisstivelse
  • 11. 1 spiseskje sesamolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnens grille.
  2. 22. I en stor bolle blander du sammen kyllingkjøttet, hvitløk, eggehvite, risvin, soyasaus, Worcestershire-saus, fiskesaus, sukker, salt, pepper, maisstivelse og sesamolje.
  3. 33. Form blandingen til små baller, og tre dem på spyd, 3 eller 4 av gangen. Plasser dem på et stekebrett eller en grillrist.
  4. 44. Grill i 15 til 20 minutter, og snu dem av og til, til de er gjennomstekte.