
Ananas- og rabarbrapai
Lær hvordan du lager en deilig pineapple rhubarb pie, perfekt for sommerens kaker. Enkel oppskrift med friske ingredienser og god smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 paibunn til en 23 cm dobbelbunnspai
- 2. 1 pund fersk rabarbra, kuttet i 2,5 cm biter
- 3. 2 bokser (ca. 225 g) ananasbiter, drenert
- 4. 1 1/8 kopper hvitt sukker
- 5. 2 spiseskjeer tapioca
- 6. 1 spiseskje melk
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). På en lett melet overflate, kjevle ut én paibunn og legg den i en 23 cm (9 tommer) paiform. Kjevle ut toppbunnen og sett den til side.
- 22. I en stor bolle, bland sammen rabarbra, ananasbiter, sukker og tapioca. Hell blandingen i paibunnen. Dekk med toppbunnen; forsegl og pynt kantene. Pensle med melk, og skjær et par små snitt i toppen for å slippe ut damp.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen i 45 minutter, eller til skorpen er gyllen og det bobler i midten.