Kylling Cacciatore og pasta

Kylling Cacciatore og pasta

oppskriften på chicken cacciatore med pasta er enkel å følge og passer perfekt for en smakfull middag. lær hvordan du lager denne klassiske italienske retten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss vegetabilsk olje
  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelar
  • 1 ¾ kopper Swanson® kyllingbuljong
  • 1 ts tørkede oregano-blader, knust
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 boks (14,5 unser) hakkede tomater
  • 1 liten grønn paprika, kuttet i 5 cm lange strimler
  • 1 middels stor løk, delt i båter
  • ¼ ts malt svart pepper
  • 2½ kopper ukokt medium skjellpasta

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en 25 cm stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett kyllingen og stek i 10 minutter eller til den er godt brunet på begge sider.
  2. 2Rør inn kraften, oregano, hvitløkspulver, tomatene, grønn paprika, løk og svart pepper i stekepannen, og kok opp. Rør inn pastaen. Skru ned varmen til lav. Dekk til og kok i 15 minutter eller til pastaen er mør.