
Sjokoladekjeks med sprø sjokoladebiter
Lær å lage sprø og deilige chocolate chip crispy cookies med vår enkle oppskrift. Perfekt til enhver anledning!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper hvetemel
- 2. 1/2 teskje natron
- 3. 1/4 teskje salt
- 4. 1/2 kopp margarin, myknet
- 5. 1 kopp hvitt sukker
- 6. 1 egg
- 7. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 8. 2 kopper sprø risflak
- 9. 1 kopp semisøte sjokoladebiter
Fremgangsmåte
- 11. I en liten bolle, bland mel, natron og salt. Sett til side.
- 22. I en stor bolle, pisk sammen margarin og sukker til det er lyst og luftig. Tilsett egg og vanilje. Pisk godt. Bland inn melblandingen, og rør til det er godt kombinert. Vend inn Rice Krispies og sjokoladeknapper.
- 33. Sett deigen med en spiseskje på bakepapir som er sprayet med vegetabilsk spray.
- 44. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i ca. 12 minutter, eller til de er lett brune. Ta umiddelbart ut av bakepapiret og avkjøl på avkjølingsrist. Oppbevar i lufttett beholder.





