Gjennomsiktig pai

Gjennomsiktig pai

lær hvordan du lager en transparent pie med denne enkle oppskriften. perfekt som lett dessert til sommeren eller helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp margarin, smeltet
  • 2. 1 1/2 kopper hvitt sukker
  • 3. 4 egg
  • 4. 1 spiseskje hvit eddik
  • 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 1 (23 cm) paibunn

Fremgangsmåte

  1. 11. Pisk eggene godt i en middels stor bolle. Bland inn sukker og margarin. Rør inn eddik og vaniljeekstrakt. Hell fyllet i paibunnen.
  2. 22. Stek ved 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit) til paien begynner å bli brun. Senk temperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit), og stek videre i omtrent 25 minutter.