
Gjennomsiktig pai
lær hvordan du lager en transparent pie med denne enkle oppskriften. perfekt som lett dessert til sommeren eller helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp margarin, smeltet
- 2. 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 3. 4 egg
- 4. 1 spiseskje hvit eddik
- 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 6. 1 (23 cm) paibunn
Fremgangsmåte
- 11. Pisk eggene godt i en middels stor bolle. Bland inn sukker og margarin. Rør inn eddik og vaniljeekstrakt. Hell fyllet i paibunnen.
- 22. Stek ved 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit) til paien begynner å bli brun. Senk temperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit), og stek videre i omtrent 25 minutter.





