Urtefylt italiensk brød

Urtefylt italiensk brød

oppskrift på herbed italian loaf, et smakfullt og aromatisk brød med urter. perfekt til måltidet eller som snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/4 kopper varmt vann (45 grader C / 110 grader F)
  • 2. 1 spiseskje hvitt sukker
  • 3. 1 teskje salt
  • 4. 3 1/2 kopper høygliuten brødmel
  • 5. 1 spiseskje tørrgjær
  • 6. 1 teskje tørket oregano
  • 7. 1/2 teskje tørket basilikum
  • 8. 2 spiseskjeer vann
  • 9. 1/4 teskje salt
  • 10. 1 spiseskje sesamfrø, ristet

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg varmt vann, sukker, 1 teskje salt, mel og gjær i brødmaskinens bolle i den rekkefølgen som anbefales av produsenten. Velg deigprogrammet; trykk Start.
  2. 22. De fleste maskiner har en «pipelyd» mot slutten av syklusen som gjør at du kan tilsette ekstra ingredienser. Strø over oregano og basilikum på dette tidspunktet.
  3. 33. Når maskinens deigsyklus er ferdig, hell deigen ut på en lett melet overflate og form den til et oval- eller rundstykke. Plasser brødet på et bakepapirkledd stekebrett som er godt smurt med olivenolje. Dekk med et fuktig kjøkkenhåndkle og la heve på et lunt sted til det har doblet seg i størrelse, ca. 1 time. I mellomtiden, forvarm ovnen til 400 grader.
  4. 44. I en liten bolle, bland 2 spiseskjeer vann med 1/4 teskje salt. Lag tre snitt på toppen av brødet. Pensle hele brødet med saltvannsblanding og strø over ristet sesamfrø.
  5. 55. Stek i forvarmet ovn i 20 til 25 minutter, til det er gyllent og bunnen av brødet høres hul ut når du banker på det. Dette brødet vil være hardt når det kommer ut av ovnen. La det hvile i 10 minutter for å mykne før du skjærer i det.