Kyllingpesto med fettuccine og spinat

Kyllingpesto med fettuccine og spinat

Lær hvordan du lager en smakfull kyllingpesto med fettuccine og spinat. En rask og enkel rett perfekt for en næringsrik middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje olivenolje
  • 2. 1 1/4 pund skinn- og benfri kyllingbrystfilet
  • 3. 1 stor løk, hakket
  • 4. 1 1/2 kopper Swanson® kyllingbuljong
  • 5. 1 (8 unser) krukke pesto
  • 6. 1 (7 unser) pakke fersk babyspinat
  • 7. 1/2 (16 unser) eske fettuccine, kokt og avrent
  • 8. 1/4 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp oljen i en 30 cm stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett kyllingen og stek i 10 minutter eller til den er godt brunet på begge sider. Ta kyllingen ut av pannen.
  2. 22. Skru ned varmen til middels. Tilsett løken og stek i 3 minutter eller til den er myk, rør av og til. Rør inn buljongen og pestosausen. Tilsett spinaten. Dekk til og kok i 5 minutter eller til spinaten er visnet.
  3. 33. Rør inn fettuccinen. Legg kyllingen tilbake i pannen. Dekk til og kok i 5 minutter eller til kyllingen er gjennomkokt. Strø over osten, hvis ønskelig.