
Kyllingpesto med fettuccine og spinat
Lær hvordan du lager en smakfull kyllingpesto med fettuccine og spinat. En rask og enkel rett perfekt for en næringsrik middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje olivenolje
- 2. 1 1/4 pund skinn- og benfri kyllingbrystfilet
- 3. 1 stor løk, hakket
- 4. 1 1/2 kopper Swanson® kyllingbuljong
- 5. 1 (8 unser) krukke pesto
- 6. 1 (7 unser) pakke fersk babyspinat
- 7. 1/2 (16 unser) eske fettuccine, kokt og avrent
- 8. 1/4 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp oljen i en 30 cm stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett kyllingen og stek i 10 minutter eller til den er godt brunet på begge sider. Ta kyllingen ut av pannen.
- 22. Skru ned varmen til middels. Tilsett løken og stek i 3 minutter eller til den er myk, rør av og til. Rør inn buljongen og pestosausen. Tilsett spinaten. Dekk til og kok i 5 minutter eller til spinaten er visnet.
- 33. Rør inn fettuccinen. Legg kyllingen tilbake i pannen. Dekk til og kok i 5 minutter eller til kyllingen er gjennomkokt. Strø over osten, hvis ønskelig.



