
Kylling med valmuefrø
oppskrift på poppy seed chicken, en kremet og deilig rett med poppy frø. perfekt for hverdagsmiddag eller helgefeiring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdeler – i terninger
- 1 (10,75 unser) boks kondensert kyllingsuppe med krem
- 1 (8 unser) beger rømme
- 2 spiseskjeer tørr sherry
- Salt og pepper etter smak
- 8 unser smørkjeks, knust
- 1 ½ spiseskjeer valmuefrø
- ½ kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Legg de terningede kyllingbrystene i bunnen av en 23x33 cm stor ildfast form som er sprayet med non-stick stekespray. I en bolle blander du suppen, rømme og sherry. Hell eller øs blandingen over kyllingen. Strø salt og pepper på toppen.
- 3Bland valmuefrø og knuste kjeks, og strø blandingen over kyllingen, saltet og pepperet. Drypp det smeltede smøret eller margarin over kjeks- og valmuefrø-laget. Stek, dekket, i den forvarmede ovnen i 30 til 45 minutter (ta av lokket de siste 5 minuttene). La det hvile i noen minutter før servering.




