Kylling med valmuefrø

Kylling med valmuefrø

oppskrift på poppy seed chicken, en kremet og deilig rett med poppy frø. perfekt for hverdagsmiddag eller helgefeiring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvdeler – i terninger
  • 1 (10,75 unser) boks kondensert kyllingsuppe med krem
  • 1 (8 unser) beger rømme
  • 2 spiseskjeer tørr sherry
  • Salt og pepper etter smak
  • 8 unser smørkjeks, knust
  • 1 ½ spiseskjeer valmuefrø
  • ½ kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg de terningede kyllingbrystene i bunnen av en 23x33 cm stor ildfast form som er sprayet med non-stick stekespray. I en bolle blander du suppen, rømme og sherry. Hell eller øs blandingen over kyllingen. Strø salt og pepper på toppen.
  3. 3Bland valmuefrø og knuste kjeks, og strø blandingen over kyllingen, saltet og pepperet. Drypp det smeltede smøret eller margarin over kjeks- og valmuefrø-laget. Stek, dekket, i den forvarmede ovnen i 30 til 45 minutter (ta av lokket de siste 5 minuttene). La det hvile i noen minutter før servering.