Balsamico-kålsalat

Balsamico-kålsalat

lær hvordan du lager en velsmakende balsamic coleslaw med vår enkle oppskrift. perfekt som tilbehør til grillmat eller som en lett lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 servering kokespray
  • 1 kopp strimlet kål
  • 1 kopp strimlet rødkål
  • 1/2 kopp strimlet gulrot
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 1 teskje løkpulver
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje svart pepper
  • 1/4 kopp balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en stor stekepanne over middels høy varme. Spray med matlagingsspray.
  2. 2Kok kålen, rødkålen og gulrøttene i den varme pannen til de begynner å mykne, ca. 2 minutter. Rør inn hvitløkpulver, løkpulver, salt og pepper. Fortsett å koke og røre til kålen og gulrøttene er møre, 8 til 10 minutter. Rør inn balsamicoeddik i kålblandingen rett før du tar den av varmen.