
Balsamico-kålsalat
lær hvordan du lager en velsmakende balsamic coleslaw med vår enkle oppskrift. perfekt som tilbehør til grillmat eller som en lett lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 servering kokespray
- 1 kopp strimlet kål
- 1 kopp strimlet rødkål
- 1/2 kopp strimlet gulrot
- 1 teskje hvitløkspulver
- 1 teskje løkpulver
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje svart pepper
- 1/4 kopp balsamicoeddik
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor stekepanne over middels høy varme. Spray med matlagingsspray.
- 2Kok kålen, rødkålen og gulrøttene i den varme pannen til de begynner å mykne, ca. 2 minutter. Rør inn hvitløkpulver, løkpulver, salt og pepper. Fortsett å koke og røre til kålen og gulrøttene er møre, 8 til 10 minutter. Rør inn balsamicoeddik i kålblandingen rett før du tar den av varmen.