Hello Fresh Mobile Banner
Bestemors tyggebrød

Bestemors tyggebrød

oppskriften på grandma's chew bread gir deg et mykt, smakfullt brød som er perfekt for helgen. lær hvordan du lager dette tradisjonelle norske bakverket hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 pund brunt sukker
  • 2. 4 egg
  • 3. 2 kopper hvetemel
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 6. 1 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en langpanne på 15x10x1 tommer (ca. 38x25x2,5 cm).
  2. 22. I en tykkbunnet kjele blandes sukker og egg. Kok opp på middels varme under konstant omrøring til sukkeret er oppløst. Ta kjelen av varmen, rør inn mel, salt, vanilje og pekannøtter.
  3. 33. Skje blandingen over i den forberedte bakeformen og stek i 15 minutter i den forvarmede ovnen. Avkjøl og kutt i firkanter.