
Lett japansk biffhus-suppe
oppskriften på en enkel japansk steakhouse suppe som er perfekt for en rask og smakfull middag. lær hvordan du lager denne deilige suppen hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 3 kopper kyllingkraft
- 2. 1 kopp vann
- 3. 1 spiseskje finhakket fersk ingefærrot
- 4. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 5. 2 spiseskjeer soyasaus
- 6. 2 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelene, skåret i terninger
- 7. 1/4 pund ferske snøerter, renset og delt i to
- 8. 1 gulrot, hakket
- 9. 3 ferske sopp, skivet
- 10. 2 grønne løk, hakket
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp kyllingkraft, vann, ingefær, hvitløk og soyasaus i en stor gryte over middels høy varme. Rør inn kyllingen, og la det koke opp igjen. Skru ned varmen til middels lav, og la det småkoke til kyllingen er mør og ikke lenger rosa innvendig, ca. 15 minutter.
- 22. Rør inn sukkererter og gulrot, og la det småkoke i 5 minutter. Tilsett sopp, og la det småkoke videre til grønnsakene er møre, ca. 3 minutter. Rør inn grønn løk, og server.