Alt i kjøleskapet pastasaus
en enkel oppskrift på pastasaus laget med ingredienser du har i kjøleskapet. perfekt for raske middager og improvisert matlagning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje olivenolje
- 2. 4 roma (plomme)tomater
- 3. 1 grønn paprika, hakket
- 4. 1 spiseskje hakket frisk koriander
- 5. 4 hvitløksfedd, hakket
- 6. 1/4 kopp hakket hvit løk
- 7. 1 boks (425 g) tomatsaus
- 8. 2 spiseskjeer revet Parmesanost
- 9. 1 boks (170 g) svarte oliven, drenert og skivet
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stor stekepanne og stek tomat, grønne paprika, koriander, hvitløk og løk i omtrent 5 minutter for å bevare sprøheten. Tilsett tomatsaus og la det småkoke i 10 til 15 minutter. Bland inn oliven og parmesanost.