Alt i kjøleskapet pastasaus

Alt i kjøleskapet pastasaus

en enkel oppskrift på pastasaus laget med ingredienser du har i kjøleskapet. perfekt for raske middager og improvisert matlagning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje olivenolje
  • 2. 4 roma (plomme)tomater
  • 3. 1 grønn paprika, hakket
  • 4. 1 spiseskje hakket frisk koriander
  • 5. 4 hvitløksfedd, hakket
  • 6. 1/4 kopp hakket hvit løk
  • 7. 1 boks (425 g) tomatsaus
  • 8. 2 spiseskjeer revet Parmesanost
  • 9. 1 boks (170 g) svarte oliven, drenert og skivet

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje i en stor stekepanne og stek tomat, grønne paprika, koriander, hvitløk og løk i omtrent 5 minutter for å bevare sprøheten. Tilsett tomatsaus og la det småkoke i 10 til 15 minutter. Bland inn oliven og parmesanost.