Gingersnaps III
Lær hvordan du lager deilige gingersnaps i tre enkle steg. Perfekt til jul eller som snacks. En enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp hvitt sukker
- 2. 1/4 kopp lys sirup
- 3. 1 egg
- 4. 2 kopper hvetemel
- 5. 1/4 teskje salt
- 6. 2 teskjeer natron
- 7. 1 teskje malt kanel
- 8. 1 teskje malt nellik
- 9. 1/2 teskje malt ingefær
- 10. 1/3 kopp sukker til dekorasjon
- 11. 3/4 kopp fettstoff
Fremgangsmåte
- 11. Rør smør og sukker godt sammen. Bland inn sirup og egg. Sikt inn mel, salt, natron, kanel, nellik og ingefær. Deigen vil være myk og litt klissete.
- 22. Form deigen til kuler på størrelse med valnøtter, og rull dem i sukker. Legg dem på smurte bakepapirkledde stekebrett.
- 33. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 7 til 8 minutter. Hvis du steker dem lenger, vil de bli mindre myke, men fortsatt seige.