Gulasjsuppe
lær hvordan du lager en deilig gulaschsuppe med denne enkle oppskriften. perfekt for kalde dager og hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp vegetabilsk olje
- 2. 2 kopper hakket løk
- 3. 3 grønne paprika, hakket
- 4. 3 spiseskjeer tomatpuré
- 5. 1 pund magert ytrefilet av storfe - skåret i 2,5 cm terninger
- 6. 1 klype cayennepepper
- 7. 1 teskje paprika
- 8. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 9. 1/2 teskje salt
- 10. 6 kopper storfebuljong
- 11. 1 spiseskje sitronsaft
- 12. 1/4 teskje karvefrø
- 13. 1 kopp rømme (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp vegetabilsk olje i en stekepanne over middels varme. Rør inn løken; kok og rør til løken har myknet og blitt gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Tilsett grønne paprika og tomatpuré. Dekk til, reduser varmen til lav, og la det småkoke i 10 minutter.
- 22. Tilsett storfekjøtt i pannen, og rør inn cayennepepper, paprika, hvitløk, salt, buljong, sitronsaft og karvefrø. La det småkoke til kjøttet er mørt, ca. 1 til 1 ½ time.
- 33. Ta gulasjen av varmen og la den avkjøle litt. Rør inn rømme og juster krydderet etter smak.