Thailandsk rød currypaste

Thailandsk rød currypaste

Lær å lage thai red curry paste hjemme med denne enkle oppskriften. Perfekt for autentisk thai-middag og full av smak. Enkel å følge steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 5 tørkede røde chilipepper, eller etter smak
  • 2. 2 løk, kuttet i biter
  • 3. 2 spiseskjeer hakket frisk koriander
  • 4. 1 spiseskje vegetabilsk olje, eller mer etter behov
  • 5. 1 spiseskje hakket hvitløk
  • 6. 1 spiseskje malt koriander
  • 7. 2 teskjeer sitronskall
  • 8. 2 teskjeer malt spisskummen
  • 9. 2 teskjeer reke-paste
  • 10. 2 teskjeer paprika
  • 11. 1 teskje hele svarte pepperkorn
  • 12. 1 teskje sitrongresspulver
  • 13. 1 teskje malt gurkemeie
  • 14. 1 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland chilipepper, løk, koriander, olje, hvitløk, korianderfrø, sitronskall, spisskummen, reke pasta, paprika, pepperkorn, sitrongress, gurkemeie og salt i en blender til en jevn, pastaaktig konsistens er oppnådd.