Buffalo kyllinggryte i stekepanne
Lær hvordan du lager en deilig buffalo chicken skillet, perfekt for en rask og smakfull middag. En enkel oppskrift som passer hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 teskje salt
- 2. 1/4 teskje malt svart pepper
- 3. 1,36 kg kyllingbrystfileter
- 4. 6 egg
- 5. 1 1/2 kopper panko brødsmuler
- 6. 9 spiseskjeer rapsolje, delt
- 7. 3/4 kopp Buffalo wings-saus (som Frank's®), eller etter smak
- 8. 1 1/2 kopper revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 11. Strø salt og svart pepper over kyllingbrystfiletene.
- 22. Visp eggene i en lav bolle til de er jevne. Ha panko i en separat lav bolle.
- 33. Dypp begge sider av hvert kyllingbryst i eggene, og deretter i panko.
- 44. Varm opp 3 spiseskjeer olje i en stor stekepanne på middels varme. Kok en tredjedel av de panerte tenderloinene til de har en gyllen skorpe og midten ikke lenger er rosa, ca. 4 minutter på hver side. Overfør til en stor tallerken. Gjenta med resten av oljen og tenderloinene i to omganger.
- 55. Legg all kyllingen tilbake i pannen. Hell wing-saus over kyllingen. Strø ost på toppen. Skru ned varmen til lav, dekk til, og kok til osten er smeltet, ca. 5 minutter.