Buffalo kyllinggryte i stekepanne

Buffalo kyllinggryte i stekepanne

Lær hvordan du lager en deilig buffalo chicken skillet, perfekt for en rask og smakfull middag. En enkel oppskrift som passer hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 teskje salt
  • 2. 1/4 teskje malt svart pepper
  • 3. 1,36 kg kyllingbrystfileter
  • 4. 6 egg
  • 5. 1 1/2 kopper panko brødsmuler
  • 6. 9 spiseskjeer rapsolje, delt
  • 7. 3/4 kopp Buffalo wings-saus (som Frank's®), eller etter smak
  • 8. 1 1/2 kopper revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 11. Strø salt og svart pepper over kyllingbrystfiletene.
  2. 22. Visp eggene i en lav bolle til de er jevne. Ha panko i en separat lav bolle.
  3. 33. Dypp begge sider av hvert kyllingbryst i eggene, og deretter i panko.
  4. 44. Varm opp 3 spiseskjeer olje i en stor stekepanne på middels varme. Kok en tredjedel av de panerte tenderloinene til de har en gyllen skorpe og midten ikke lenger er rosa, ca. 4 minutter på hver side. Overfør til en stor tallerken. Gjenta med resten av oljen og tenderloinene i to omganger.
  5. 55. Legg all kyllingen tilbake i pannen. Hell wing-saus over kyllingen. Strø ost på toppen. Skru ned varmen til lav, dekk til, og kok til osten er smeltet, ca. 5 minutter.