Molletes med dekonstruert guacamole

Molletes med dekonstruert guacamole

Lær hvordan du lager deilige molletes med en moderne vri på guacamole. En perfekt forrett eller frokost med smaker som imponerer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 bolillobrød, delt i to på langs
  • 2. 4 spiseskjeer smør eller margarin, myknet
  • 3. 1 (585 grams) boks refried pinto-bønner
  • 4. 1 kopp revet mozzarellaost
  • 5. 2 Roma-tomater, tynne skiver
  • 6. 2 avokadoer fra Mexico, skrellet, kjernet og skåret i tynne skiver på tvers
  • 7. 1/2 liten rød løk, tynne skiver
  • 8. 2 spiseskjeer hakket frisk koriander
  • 9. 1/2 teskje malt spisskummen
  • 10. 1/2 teskje salt
  • 11. 2 teskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 12. 1 lime, skåret i skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 22. Legg bolillobrødene med snittflaten opp på et bakepapirkledd stekebrett og smør hver med 1/2 spiseskje smør eller margarin. Stek i den forvarmede ovnen i 5 minutter.
  3. 33. Ha refried beans i en mikrobølgesikker bolle og varm dem på høy i 1 til 2 minutter til de er varme.
  4. 44. Fordel de varme refried beans på de ristet brødene og jevn ut til kantene. Strø hver med 2 spiseskjeer revet mozzarella. Sett brødene tilbake i ovnen og stek til osten er smeltet, i 7 eller 8 minutter.
  5. 55. Ta ut av ovnen og topp hver med skivede tomater, avokado, rødløk og hakket koriander. Strø hver med en klype spisskummen og en klype salt. Drypp hver med 1/4 teskje olivenolje.
  6. 66. Server varme med fersk lime i skiver.