Quiche Lorraine I

Quiche Lorraine I

Lær hvordan du lager en klassisk quiche lorraine med denne enkle oppskriften. Perfekt for frokost, lunsj eller middag. Rask og smakfull oppskrift!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1 oppskrift på paideig for en 23 cm enkelbunnspai
  • 12 skiver bacon
  • 1 kopp revet sveitsisk ost
  • 1/3 kopp finhakket løk
  • 4 egg, pisket
  • 2 kopper lett fløte
  • 3/4 teskje salt
  • 1/4 teskje hvitt sukker
  • 1/8 teskje cayennepepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader C (425 grader F).
  2. 2Legg bacon i en stor stekepanne, og stek på middels høy varme til det er sprøtt. La det renne av på kjøkkenpapir, og hakk det grovt. Strø bacon, ost og løk i paibunnen.
  3. 3I en middels stor bolle, visp sammen egg, fløte, salt, sukker og cayennepepper. Hell blandingen i paibunnen.
  4. 4Stek i 15 minutter i den forvarmede ovnen. Reduser temperaturen til 150 grader C (300 grader F), og stek ytterligere 30 minutter, eller til en kniv satt inn 1 tomme fra kanten kommer ut ren. La quichen hvile i 10 minutter før den skjæres i båter.