
Min beste salsa
Lær hvordan du lager den beste salsaen med vår enkle oppskrift. Perfekt til tapas, taco eller som dip. Rask og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper hakket løk
- 2. 1 (425 gram) boks tomatsaus
- 3. 1 ½ kopper hakket grønn paprika
- 4. 1 kopp hakkede jalapeñopepper
- 5. 1 (170 gram) boks tomatpuré
- 6. 1/3 kopp eddik
- 7. 9 fedd hvitløk, finhakket
- 8. 3 ½ teskjeer malt spisskummen
- 9. 1 spiseskje salt
- 10. 2 teskjeer malt svart pepper
- 11. ½ kopp hakket fersk koriander
Fremgangsmåte
- 1Kombiner løk, tomatsaus, grønn paprika, jalapeño, tomatpuré, eddik, hvitløk, spisskummen, salt og svart pepper i en kjele; la det småkoke i 15 minutter. Rør inn koriander i salsaen og fjern kjelen fra varmen.