
Tempeh Delight
oppskrift på tempeh delight, en smakfull og næringsrik rett som passer til enhver anledning. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp soyasaus
- 2. 1/4 kopp vann
- 3. 1/4 kopp lønnesirup
- 4. 3 fedd hvitløk, eller mer etter smak
- 5. 2 spiseskjeer hakket fersk ingefær
- 6. 2 spiseskjeer olivenolje
- 7. 2 (225 gram) pakker tempeh, skåret diagonalt
Fremgangsmåte
- 11. Kjør soyasaus, vann, lønnesirup, hvitløk og ingefær sammen i en food processor eller blender til det er jevnt.
- 22. Hell olje i en ildfast form. Legg tempeh oppå oljen, og hell soyasausmarinaden over tempehen. Dekk formen med aluminiumsfolie og la den marinere i 1 til 2 timer.
- 33. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 44. Stek tempeh, dekket med aluminiumsfolie, i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Ta av folien, øk temperaturen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit), og fortsett å steke til tempehen er lett brun, omtrent 15 minutter til.