
Honning- og mandelstekt asparges med fetaost forrett
Oppdag en smakfull forrett med honning, mandel, asparges og fetaost. En enkel og elegant rett for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 ark (12x18 tommer hver) Reynolds Wrap® Heavy Duty aluminiumsfolie
- 2. 1 pund asparges, endene trimmet
- 3. 1/4 kopp honning
- 4. 1 spiseskje fersk finhakket hvitløk
- 5. 1/2 teskje kosher salt
- 6. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 7. 1/2 kopp skivede mandler
- 8. 1/2 kopp smuldret fetaost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grill til middels høy varme eller ovnen til 230 grader Celsius.
- 22. Plasser en fjerdedel av aspargesen midt på hvert folieark.
- 33. Ha honning og hvitløk i en liten varmebestandig bolle og rør om for å blande. Varm honningen i mikrobølgeovnen i 10 til 15 sekunder for å gjøre den tynnere. Skje en spiseskje honning over hver foliepakke. Krydre med salt og pepper, og topp med skivede mandler.
- 44. Brett opp folie sidene. Dobbeltsjekk toppen og endene for å forsegle pakken, men la det være plass til varme sirkulasjon inni. Gjenta for å lage fire pakker. Plasser pakkene på et stekebrett.
- 55. Grill til aspargesen er mør som en gaffel, ca. 5 til 8 minutter. Strø over fetaost før servering.