Honning- og mandelstekt asparges med fetaost forrett

Honning- og mandelstekt asparges med fetaost forrett

Oppdag en smakfull forrett med honning, mandel, asparges og fetaost. En enkel og elegant rett for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 ark (12x18 tommer hver) Reynolds Wrap® Heavy Duty aluminiumsfolie
  • 2. 1 pund asparges, endene trimmet
  • 3. 1/4 kopp honning
  • 4. 1 spiseskje fersk finhakket hvitløk
  • 5. 1/2 teskje kosher salt
  • 6. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 7. 1/2 kopp skivede mandler
  • 8. 1/2 kopp smuldret fetaost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm grill til middels høy varme eller ovnen til 230 grader Celsius.
  2. 22. Plasser en fjerdedel av aspargesen midt på hvert folieark.
  3. 33. Ha honning og hvitløk i en liten varmebestandig bolle og rør om for å blande. Varm honningen i mikrobølgeovnen i 10 til 15 sekunder for å gjøre den tynnere. Skje en spiseskje honning over hver foliepakke. Krydre med salt og pepper, og topp med skivede mandler.
  4. 44. Brett opp folie sidene. Dobbeltsjekk toppen og endene for å forsegle pakken, men la det være plass til varme sirkulasjon inni. Gjenta for å lage fire pakker. Plasser pakkene på et stekebrett.
  5. 55. Grill til aspargesen er mør som en gaffel, ca. 5 til 8 minutter. Strø over fetaost før servering.