Smakfull fylt aubergine

Smakfull fylt aubergine

Lær hvordan du lager en deilig og smakfull fylt aubergine. Perfekt for en sunn og mettende hovedrett. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Koking spray
  • 2. 1 1/2 kopper vann
  • 3. 1/4 kopp smør
  • 4. 1 pakke (6 unser) urtesmakende stuffing-blanding (for eksempel Kraft® Stove Top®)
  • 5. 1 stor aubergine, delt på langs
  • 6. 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 7. 2 spiseskjeer majones
  • 8. 1 egg, pisket
  • 9. paprika etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Spray en ildfast form med matlagingsspray.
  2. 22. Kok opp vann og smør i en kjele; tilsett stuffing-blandingen og dekk til kjelen. Ta kjelen av varmen og la den stå i 5 minutter; rør opp stuffing med en gaffel.
  3. 33. Skjær ut kjøttet fra auberginen og hakk det opp, og sett skallet til side. Bland auberginekjøttet, stuffing, parmesanost, majones og egg i en bolle. Fyll hvert aubergineskall med stuffing-blandingen og dryss over paprika.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til fyllet er gjennomstekt og toppen er sprø, ca. 30 til 35 minutter.