
Smakfull fylt aubergine
Lær hvordan du lager en deilig og smakfull fylt aubergine. Perfekt for en sunn og mettende hovedrett. En enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Koking spray
- 2. 1 1/2 kopper vann
- 3. 1/4 kopp smør
- 4. 1 pakke (6 unser) urtesmakende stuffing-blanding (for eksempel Kraft® Stove Top®)
- 5. 1 stor aubergine, delt på langs
- 6. 1/4 kopp revet Parmesanost
- 7. 2 spiseskjeer majones
- 8. 1 egg, pisket
- 9. paprika etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Spray en ildfast form med matlagingsspray.
- 22. Kok opp vann og smør i en kjele; tilsett stuffing-blandingen og dekk til kjelen. Ta kjelen av varmen og la den stå i 5 minutter; rør opp stuffing med en gaffel.
- 33. Skjær ut kjøttet fra auberginen og hakk det opp, og sett skallet til side. Bland auberginekjøttet, stuffing, parmesanost, majones og egg i en bolle. Fyll hvert aubergineskall med stuffing-blandingen og dryss over paprika.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen til fyllet er gjennomstekt og toppen er sprø, ca. 30 til 35 minutter.