
Taco-salatdip
oppskriften på taco salad dip er perfekt for sommerens fester og grillkvelder. enkel, rask og smakfull dip for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 (425 gram) boks ranch-style bønner, avrent
- 2. 1 (400 gram) boks refried-bønner
- 3. 1/2 (28 gram) pakke tacokrydderblanding
- 4. 1 (225 gram) beger rømme
- 5. 1 (28 gram) pakke tørket løksuppeblanding
- 6. 1 (225 gram) glass salsa
- 7. 1/4 hode iceberg-salat, revet i bitestore biter
- 8. 1/2 kopp knuste tortillachips
- 9. 1/4 kopp revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 11. Bland ranch-style bønner og refried-bønner sammen i bunnen av en grunn, ildfast form; krydre med tacokrydder, bland og rør godt. Fordel bønneblandingen jevnt utover i formen.
- 22. Bland rømme og løksuppe i en liten bolle; smør dette over bønneblandingen. Topp rømmen med salsa.
- 33. Sett retten i kjøleskapet til bønnelaget har stivnet, ca. 30 minutter.
- 44. Legg salat oppå salsen. Strø tortillachips jevnt over salaten. Avslutt med et lag revet cheddarost.