Taco-salatdip

Taco-salatdip

oppskriften på taco salad dip er perfekt for sommerens fester og grillkvelder. enkel, rask og smakfull dip for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (425 gram) boks ranch-style bønner, avrent
  • 2. 1 (400 gram) boks refried-bønner
  • 3. 1/2 (28 gram) pakke tacokrydderblanding
  • 4. 1 (225 gram) beger rømme
  • 5. 1 (28 gram) pakke tørket løksuppeblanding
  • 6. 1 (225 gram) glass salsa
  • 7. 1/4 hode iceberg-salat, revet i bitestore biter
  • 8. 1/2 kopp knuste tortillachips
  • 9. 1/4 kopp revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland ranch-style bønner og refried-bønner sammen i bunnen av en grunn, ildfast form; krydre med tacokrydder, bland og rør godt. Fordel bønneblandingen jevnt utover i formen.
  2. 22. Bland rømme og løksuppe i en liten bolle; smør dette over bønneblandingen. Topp rømmen med salsa.
  3. 33. Sett retten i kjøleskapet til bønnelaget har stivnet, ca. 30 minutter.
  4. 44. Legg salat oppå salsen. Strø tortillachips jevnt over salaten. Avslutt med et lag revet cheddarost.