Mac og Guacamole-grateng

Mac og Guacamole-grateng

Lær hvordan du lager en deilig mac and guac casserole. Enkelt å lage, perfekt for en smakfull middag eller lunsj. Oppskrift med trinn-for-trinn veiledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (16 unser) makaroni (elbow macaroni)
  • 2. 2 modne avokadoer, skrellet og fjernet steinen
  • 3. 1 kopp revet røkt Cheddar-ost
  • 4. 1 teskje knust svart pepper
  • 5. 1/2 kopp smuldret kokt bacon
  • 6. 1/2 kopp brødsmuler

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann; tilsett makaroni og kok, rør av og til, til det er mørt men fortsatt har litt tyggemotstand, ca. 11 minutter. Sil av vannet og overfør til en ildfast form på 20 x 38 cm.
  3. 33. Bland avokado, cheddarost og svart pepper i en bolle til det er jevnt, og vend det inn i pastaen. Topp med bacon og brødsmuler.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til sausen bobler, ca. 20–25 minutter.