Pølsehorn med Maille® Dijon Originale sennep

Pølsehorn med Maille® Dijon Originale sennep

Lær hvordan du lager deilige pølsehorn med maille® dijon originale sennep. Perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 6 unser hvetemel
  • 2. 4 unser smør
  • 3. 1 egg
  • 4. 1 teskje Maille® Dijon Originale sennep
  • 5. 2 spiseskjeer olje
  • 6. 12 cocktailpølser
  • 7. 4 skiver skinke
  • 8. 1 egg, pisket

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag først paien. Ha melet, smøret, egget og Maille(R) Dijon Originale-sennep i en foodprocessor og kjør til en deig begynner å danne seg rundt knivbladet. Ta deigen ut av foodprocessoren og form den forsiktig til en ball. Pakk den inn i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i 30 minutter.
  2. 22. I mellomtiden varmer du opp oljen i en panne og steker cocktailpølser jevnt til de er brune. Ta pølsene ut av pannen og la dem avkjøle. Pakk hver pølse inn i en skive skinke.
  3. 33. Kjevle ut den kalde paideigen på en lett melet arbeidsflate. Skjær den i rektangler store nok til å pakke inn en innpakket pølse. Pakk pølsene inn i deigen og klem igjen med sammenvispet egg for å forsegle. Lag snitt langs toppen av hver pølse og pensle med det sammenvispede egget.
  4. 44. Stek i en forvarmet ovn på 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i ca. 15 minutter, eller til paibunnene er gyldne og sprø.