
ekte bacon-popcorn
oppskrift på real bacon popcorn som er perfekt som snacks eller til fest. enkelt å lage og fullt av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 pakke bacon (ca. 1 pund), skåret i 1/2-tommers terninger
- 2. 1/4 kopp vegetabilsk olje
- 3. 1 kopp ubakt popcorn
- 4. en klype salt, eller etter smak (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Legg bacon og vegetabilsk olje i en stor, dyp gryte med lokk som passer godt på over middels varme. Kok opp og rør baconet til det er sprøtt og brunt, ca. 8 til 10 minutter. Fordel popcornet i pannen sammen med baconfettet og baconet, og dekk til med lokket. Når du hører at popcornkjerner begynner å poppe, rist pannen kraftig til poppingen avtar til 1 eller 2 pop per ca. 30 sekunder.
- 22. Ta av lokket med forsiktighet, vekk fra deg for å unngå damp, og overfør bacon- og popcornblandingen til en stor serveringsskål. Krydre med salt etter smak, hvis ønskelig.