
Dypskive-pizzadeig
Lær hvordan du lager den perfekte deep dish pizza-deigen med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull og fyldig pizza hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke (0,25 unser) tørrgjær
- 1/3 kopp hvitt sukker
- 2/3 kopp vann
- 2 kopper hvetemel
- 1 kopp brødmel
- 1/4 kopp maisolje
- 2 teskjeer salt
- 6 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1/2 kopp hvetemel, eller etter behov
Fremgangsmåte
- 1Løs opp gjær og sukker i vann i en bolle. La det stå til gjæren er myknet og begynner å danne et kremaktig skum, omtrent 5 minutter.
- 2Bland 2 kopper hvetemel, brødmel, maisolje og salt i en bolle; tilsett gjærblandingen og elt på et arbeidsbord med omtrent 1/2 kopp hvetemel til deigen er godt blandet. La deigen heve i et varmt område til den har doblet i størrelse; ca. 2 timer.